Om oss

Ett säkert helhetsanvsar

Stena Recycling är en helhetsleverantör av återvinningstjänster som finns i hela Sverige. Vi tar hand om allt som du inte längre behöver och skapar värde genom att återvinna materialet så långt det är möjligt. Det betyder att vi hanterar alla materialslag och erbjuder tjänster för olika behov och branscher.

En sådan värdetjänst är sekretesstjänsten Reisswolf.

Ibland är det inte så enkelt att bara återvinna material, speciellt om materialet innehåller känslig information. Sekretesstjänsten Reisswolf är en naturlig del av vårt tjänsteutbud. Med den kan du som kund få den högsta säkerheten tillsammans med den bästa återvinningslösningen. Och det oavsett om det som kastas är enkelt emballage eller hemliga dokument. Ibland är den känsliga informationen till och med hårt integrerat i annars ofarligt material. Det ställer krav på smarta lösningar som du kan vara trygg med. Därför har Stena Recycling rutiner för att se till att rätt information destrueras även när materialet återvinns.

En lösning för alla

När det kommer till hemligheter spelar det heller ingen roll för oss om det är stora eller små hemligheter, vi behandlar allt med samma höga säkerhet. Inte heller spelar det någon roll hur mycket material det handlar om, varje del tas hand av oss med största säkerhet och diskretion. Vi värnar helt enkelt om din och dina produkters konfidentialitet, oavsett hur stort företag du har eller ansvarar för.

Anpassat till dina krav

Vi kan hjälpa alla företag och organisationer, från mindre butiker till multinationella industrier, myndigheter och statliga verk. Lösningen anpassas alltid till dina olika behov och krav, med flexibla och säkrade metoder. Till exempel kan företag och verksamheter som har rikstäckande verksamhet få en lösning för hela organisationen. Detta är fördelaktigt vid utvecklingen av koncerngemensamma sekretess och säkerhetsrutiner, men även när det gäller planering och anpassning för eventuell miljöcertifiering.

VILL DU VETA MER?

Fyll i nedan formulär så kontaktar vi dig inom kort.