Destruktion av information

Destruktion av känslig information

Alla företag och organisationer har känslig information och hemligheter som bör förbli hemliga. Det är av yttersta vikt att dels veta, dels ha kontroll på informationen. Bland annat är det viktigt att ni har kontroll över vart informationen i de dokument, hårddiskar, telefoner, prototyper, mediciner m.m. som ni gör er av med tar vägen.

Reisswolf ger dig kontroll

Vi vet att den vanligaste orsaken till att sekretess försummas är brist på tid och kunskap. Med vår marknadsledande sekretesstjänst Reisswolf får du en effektiv hantering som samtidigt är trygg, enkel och säker att använda. Vår tjänst förenar säker informationshantering och destruktion med enkla rutiner och återvinning. Och vi kan garantera att dina eller era hemligheter förblir hemliga.

Genom att använda Reisswolf är du trygg, när vi metodiskt ser till att ingen har den minsta chans att få obehörig tillgång till dina uppgifter.

Säkerhetsstandard för dig

Vi tar detta ansvar väldigt seriöst. Vid varje steg i förstöringsprocessen använder vi höga säkerhetsstandarder. Detta för att kunna erbjuda både dig och oss själva trygga arbetsrutiner. Därför kontrolleras hela processen regelbundet av externa kvalitetschefer, certifierade enligt ISO 9001: 2015.

VILL DU VETA MER?

Fyll i nedan formulär så kontaktar vi dig inom kort.